Kurset er for dig, som drømmer om at blive selvstændig eller arbejde på klinik

Bliv ekspert i bæredygtigtig lashlift behandlinger og kundeservice.

Drømmer du om at arbejde med vipper og yde professionel service? Så er vores lashlift kursus den helt rette for dig.
Copenhagen Beauty School tilbyder nu et kursus så du kan blive en certificeret lashlift stylist.
Kurset er for dig, som drømmer om at blive selvstændig eller arbejde på klinik efter et meget grundigt og professionelt kursus.

Kom hurtigt i gang med behandlingerne efter dit kursus, med en fantastisk startspakke som er inkluderet i dit kursus.

Der er flere hold at vælge i mellem

Hos Copenhagen Beauty School har vi stor forståelse for, at mange allerede er i job eller har børn som skal passes imens man tager et kursus. Derfor stræber vi efter at gøre det så nemt som muligt for dig, som elev.
Du kan derfor vælge imellem disse to hold.
– Aften hold
– Weekend hold
På aften holdene blive du undervist og til slut eksamineres i alt 3 timer, 4 aftener i hverdagene om ugen.
På weekend hold skal du have undervisning og tilslut eksamineres lørdag og søndag 6 timer om dagen.

ØKONOMI

For se priser på vores uddannelser og kurser, kan du klikke på knappen nedenfor eller gå til siden “PRISER” i menuen.

Se priser på kurser og uddannelser

LashLIFT kursus

PRAKTISK INFO

Optagelse på kurset i Copenhagen Beauty School skal du minimum være fyldt 16 år.

Vi forventer du er stabil, moden, ansvarsfuld og engageret. Du skal ligeledes være i stand til at skabe en tryg og rolig stemning iblandt kursister og klienter. Under praktiske del af kurset i klinikken, skal du have en ren kropshygiejne, tøjet må ikke være vulgært (ikke nogen nedringet overdel og underdelen minimum omkring knælængde) og håret skal være opsat. Vi forventer også af dig, at du er meget engageret i din uddannelse, at du er pligtopfyldende, serviceminded og efterlever alle skolens regler og krav.

EKSAMEN

For at modtage dit diplom skal du bestå din afsluttende eksamen. Den består af 3 dele:
1. del – Multiple choise prøve
2. del – Praktisk prøve
3. del – Case prøve
Multible choise er en skriftlig prøve, hvor eleven vil blive testet i sin teoretiske viden. Du skal bestå denne test for at kunne gå op til de to efterfølgende prøver.
I den 2, skal der laves en praktisk prøve, som består af en lashlift behandling. Du vil her blive grundigt observeret under behandlingen fra start til slut og her vil blive lavet en samlet vurdering på, hvordan du har klaret dig. Her vil blive lagt vægt på:
– Hvordan du tager imod klienten
– Vurdering af klientens vipper, hvilken form du vil bruge og hvor længe produktet skal virke på vipperne
– Jævn og synlig farve af vipperne
– Udførslen af din behandling
– Dit salg og afsluttende vejledning til kunden
For at kunne gå op til 3. og sidste del af eksamen, skal du have bestået del 1 og del 2 af eksamen.
Til din sidste prøve skal du ind til din sensor og besvare en case prøve. Du vil få en problemstilling, hvor der kræves, at du bruger din viden og kan argumentere for dine beslutninger til løsningen af din case.
Denne test kan sammenlignes med en krævende situation, som kan forekomme, når man arbejder med vipper og mennesker i en klinik.
Som elev skal du bestå alle tre prøver for, at samlet kunne bestå den afsluttende eksamen og dermed modtage dit diplom og blive en lashlift stylist.

Reeksamen

Det er muligt at gå til reeksamen 2 gange.
Hvis 2. reeksamen ikke bestås, skal man tilmelde sig et nyt uddannelseshold og betale på ny for at kunne gå til eksamen igen. Tidspunktet for reeksamen aftales individuelt.
Beløb for reeksamen 500 kr.

Aftenhold

1. del af uddannelsen starter med en varm og hyggelig velkomst og du skal møde din lærer og lære de andre kursister lidt bedre at kende. Derefter går den teoretiske del af undervisningen i gang. Til dig som tilmelder sig et aftenhold, så skal du have 1 teoretisk lektion og 3 spændende praktiske lektioner. Når den teoretiske del af undervisningen er færdig går 2. del i gang.
I 2. del af kurset skal al din teoretiske viden praktiseres først på et dukkehoved og derefter på levende modeller. 2. del af kurset står på udøvelse af lashlift behandlingen, læring af kundeservice og salg. Dagene forløber sig præcist ligesom en almindelig arbejdsplads i en klinik, så du bliver godt udrustet med erfaring, råd og kundehåndtering inden du er færdig med dit kursus og står på egne ben.

Weekendhold

Del 1:
1. del af uddannelsen starter præcist på samme måde som aftenholdene, med en varm og hyggelig velkomst og du skal møde din lærer og lære de andre elever lidt bedre at kende. Derefter går den teoretiske del af undervisningen i gang. Som en elev på vores weekend hold, skal du have 1 teoretisk lektion og herefter 2 lærerige praktiske lektioner. Når den teoretiske del af undervisningen er færdig går 2. del i gang.

Del 2:
I 2. del af kurset skal al din teoretiske viden praktiseres først på et dukkehoved og derefter på levende modeller. 2. del af kurset står på udøvelse af lashlift behandlingen, læring af kundeservice og salg. Dagene forløber sig præcist ligesom en almindelig arbejdsplads i en klinik, så du bliver godt udrustet med erfaring, råd og kundehåndtering inden du er færdig med dit kursus og står på egne ben.

“For at blive en dygtig lashlift stylist, er det nødvendigt at øve sig igen og igen.”
– MIE

Dette gøres på klinikkens klienter, som får lavet en modelbehandling, som er en behandling langt billigere end en behandling udøvet af en udlært lashlift stylist. Behandlingerne bliver superviseret af skolens lærer Mie, som altid står til rådighed med rådgivning og inspiration.

Hvis du har flere spørgsmål omkring skolens uddannelser og kurser, så er velkommen til at kontakte os via. e-mail: cphbeautyschool@gmail.com eller ringe til en studieansvarlig:

Dansk/engelsk
Tlf.: 28 44 04 91
Arabisk/dansk/engelsk

Tlf. 27 84 80 75